Gıda İntolerans Testi

Aslında tıp dünyası “Gıda İntoleransı Testi” kavramını çok uzun süredir biliyordu, ancak birçok doktorun aklındaki soru işareti, bunu tespit etmek için yapılacak testlerin ne derece güvenilir olduğuydu.
Eski jenerasyon testler genelde doğru sonuçlar vermediği için hastayı iyileştirmek yerine daha da sıkıntıya sokuyordu.

 

Gıda İntoleransı şu hastalıklara yol açabilir:
 

- Şişmanlık,
- Kilo verememe,
- Migren,
- Akne,
- Nedeni bilinmeyen ödem,
- Gaz,
- Şişkinlik,
- Kronik yorgunluk,
- Kabızlık,
- Cilt problemleri (örn. sivilceler, kaşıntı nörodermatit, kronik egzema vs.),
- Romatizmal hastalıklar,
- Astım,
- İshal ,
- Mide krampları,
- Depresyon,
- Uyku bozuklukları,
- Baş ağrısı,
- Solunum yolu hastalıkları,
- Kronik Farenjit,
- Sürekli nezle olma,
- Ağızda yaralar,
- Epigastrik Ağrılar,
- Crohn hastalığı,
- İrritabl Bağırsak Sendromu,
- Sık gribe yakalanma,
- Kronik burun akıntısı,
- OSB (Otistik Spektrum Bozukluğu),
- Sedef hastalığı,
- Nörodermatit,
- Ürtiker



Hastaların;

  • %90'ı, kendi pozitif deneyimlerine dayanarak gıda intolerans testi'ni herkese tavsiye ettiklerini...
  • %72'si, bu test sonucunda sağlık durumlarının büyük ölçüde düzeldiğini...
  • %78'i, sorunlu olarak teşhis edilmiş gıdaları zamanla tekrar beslenme planlarına dahil ettikleri zaman düzelmiş olan semptomların %90'ının tekrar geri geldiğini

belirtmişlerdir.
Test sonrası sorunlu besinleri çıkaran hastalardaki iyileşme oranları

Kronik Semptomlar Belirgin İyileşme
Gastro-intestinal 80%
Solununum 72%
Nörolojik 78%
Dermatolojik 76%
Kas-iskelet sistemi 64%
Psikolojik 81%
Diğer 79%

 

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788

numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre

sunduğumuz hizmet ile ilgili konularda

bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır

Harem Güzellik © 2012. Alivre